Katalog tkanina

Water repellent

„Water repellent“ iliti vodoobojnost, karakteristika je materijala koja se odnosi na odbojnost materijala na vodu nakon kontakta. Vodoodbojan ne znači vodootporan već označava svojstvo materijala koji može podnijeti određenu količinu/pritisak vode o vlastitu površinu bez da istu upije.

Materijali označeni Water repellent oznakom posjeduju vodoodbojno svojstvo, ali nisu dodatno dorađeni na vodootpornost. Vodoodbojna karakteristika varira te je podložna promjenama uslijed proizvodnog procesa. Također, ovo svojstvo može se umanjiti zbog kasnijih ciklusa pranja.

Reklamacije na ranije navedeno svojstvo odbojnosti na vodu time su isključene.

Scratch insensitive

Ogrebotine na predmetima kojima sve svakodnevno koristimo vrlo su česta pojava nevažno radi li se o novim naočalama, mobitelu i komadu namještaja. Upravo zato razvili smo „Scratch insensitive“ doradu koja će Vašem namještaju dati dodatnu dugovječnost, odnosno zaštitu od ogrebotina.

Testiranje je provedeno u laboratorijskim uvjetima, ispitnom metodom za određivanje sklonosti tekstila na narezivanje – Metoda rotirajućim orbitom BS 8479:2008. Za materijal Stratos iz standardne Textum-ove kolekcije rezultat ovog testiranja je ocjena 5 (ljestvica rezultata 1-5) što bi značilo da nema izvlačenja niti, kao niti promjene površine/oštećenja površine). Ovi materijali nisu otporni na ogrebotine niti su dorađeni takvom vrstom dorade te stoga ne može biti uvjetom reklamacije.

Nazovite na broj 01/4550-384, pošaljite upit putem kontakt forme ili na mail: prodaja@pan-prom.hr i naručite tkaninu

Uvjeti plaćanja, dostave i isporuke u bilo koje mjesto u Hrvatskoj: http://www.pan-prom.hr/uvjeti-isporuke/