Uvjeti isporuke

Poštovani kupci!

U našoj ponudi imamo i dostavu svih naših artikala na bilo koju adresu u Hrvatskoj.

Ukoliko je dostava uključena u ponudu a cijena Vam je previsoka, možete je i sami organizirati (ukoliko s nekim možete dogovoriti povoljnije uvjete ili imate ugovor), mi ćemo pripremiti i zapakirati robu.

Robu možete naručivati kao pravna ali i kao fizička osoba.

Postupak je sljedeći:

Nakon što ste sve dogovorili mailom ili telefonom, poslat ćemo Vam ponudu na mail (može i kao SMS, Whatsupp ili Viber) na kojoj sve piše.

Nakon toga Vam poslije Vaše uplate šaljemo robu (nakon što dobijete potvrdu od nas da tražene robe ima odmah na lageru) i Vaš R1 račun (u kojem je uračunata i usluga prijevoza).

Ako nemate registrirano poduzeće ili bilo kakvu drugu djelatnost i želite platiti kao fizička osoba,  možete platiti internet bankarstvom ili na pošti  i poslati potvrdu uplate na kojoj ćete upisati sljedeće podatke:

Iznos, broj našeg žiro računa (HR8724020061100707223, Erste&Steiermärkische bank d.d.)
Poziv na broj je broj ponude koju ste dobili na mail (ili telefonom), a u napomeni stavite Vaše prezime i opis robe.

Obavezno nam pošaljite kopiju uplatnice e-mailom na mail: prodaja@pronimark.hr

Račun (u kojem je uračunata i usluga prijevoza) ćemo Vam poslati zajedno sa robom koju ste platili ili e-mailom.

U prosjeku sve traje nekoliko dana dok roba stigne na Vašu kućnu adresu (ako ste dobili potvrdu da tražene robe ima na lageru i odmah za isporuku).

Ponudu s cijenama ćemo Vam poslati odmah ali ako se u rijetkim slučajevima dogodi da robe odmah nema na stanju, predložiti ćemo Vam isporuku u najbržem mogućem terminu ili ćemo vam izvršiti povrat sredstava.

Sva spužva koja je naručena a nije standardnih dimenzija 200x100xX cm, dolazi kod nas svakih 12 dana. Nakon toga je šaljemo Vama (ako imate uključenu dostavu na adresu).