Poštovani kupci!

U našoj ponudi imamo i dostavu svih naših artikala na bilo koju adresu u Hrvatskoj.

Ukoliko je dostava uključena u ponudu a cijena Vam je previsoka, možete je i sami organizirati (ukoliko s nekim možete dogovoriti povoljnije uvjete ili imate ugovor), mi ćemo pripremiti i zapakirati robu.

Robu možete naručivati kao pravna ali i kao fizička osoba.

Postupak je sljedeći:

Nakon što ste sve dogovorili u prodavaonici na telefon, poslat ćemo Vam ponudu na mail (može i kao SMS, Whatsupp ili Viber) na kojoj sve piše.

Nakon toga Vam poslije Vaše uplate šaljemo robu (nakon što dobijete potvrdu od nas da tražene robe ima odmah na lageru) i Vaš R1 račun (u kojem je uračunata i usluga prijevoza).

Ako nemate registrirano poduzeće ili bilo kakvu drugu djelatnost i želite platiti kao fizička osoba,  možete platiti internet bankarstvom ili na pošti  i poslati potvrdu uplate na kojoj ćete upisati sljedeće podatke:

Iznos, broj našeg žiro računa ()
Poziv na broj je broj ponude koju Vam je prodavač napisao i poslao na mail (ili javio telefonom), a u napomeni stavite Vaše prezime i opis robe.

Obavezno nam pošaljite kopiju uplatnice e-mailom na mail: prodaja@pronimark.hr

Račun (u kojem je uračunata i usluga prijevoza) ćemo Vam poslati zajedno sa robom koju ste platili ili e-mailom.

U prosjeku to traje nekoliko dana dok roba stigne na Vašu kućnu adresu (ako ste dobili potvrdu da tražene robe ima na lageru i odmah za isporuku).

Sva spužva koja je naručena a nije standardnih dimenzija 200x100xX cm, dolazi u naš dućan svakih 12 dana. Nakon toga je šaljemo Vama (ako imate uključenu dostavu na adresu).

Zbog predstojećih blagdana, narudžbe spužve su moguće ali isporuke neće biti do sredine siječnja 2021. godine.