4. Mikrofibra, Alkantara, Comfort+(antistatičan)

U ponudi naših prodavaonica nalazi se veliki izbor mikrofibre, kaširane mikrofibre, umjetne i prave alkantare. Veliki izbor boja i kvaliteta sa svim certifikatima po povoljnim cijenama. Mikrofibra i alkantara su umjetni materijali koji imaju prednost kod izbora za prekrivanje i tapeciranje namještaja, najviše zbog svoje trajnosti i estetske privlačnosti. Zbog male veličine vlakana, mikrofibra je iznimno gusta i trajnost boje je znatno duža od pamučnih materijala. Prilično su otporne i na vodu i mrlje. Održavanje mikrofibre relativno je jednostavno. Za razliku od ostalih tkanina kao što su pamuk ili lan, mikrofibra je prirodno otporna na mrlje. Ako nastane prljavština, mala količina sapuna i vode obično će očistiti mikrofibru. Također, ocat i destilirana voda kao i blagi deterdžent mogu eliminirati mrlje od djece ili kućnih ljubimaca.

Comfort+ je sveobuhvatna tkanina iz mnogo dobrih razloga. Ovaj proizvod je gotovo nepropadljiv, a ispod svoje sofisticirane, meke površine nosivost od 150.000 Martindalea. Osim toga, otporan je na vodu i ulje te iznimno otporan na prljavštinu i mrlje. Ovaj tekstil za presvlake je trajno antistatičan i otporan na vatru i nakon pranja. Time ispunjava zahtjeve za korištenje u sektoru skrbi i bolnica.

Opis

Mikrofibra i alkantara su umjetni materijali koji imaju prednost kod izbora za prekrivanje i tapeciranje namještaja, najviše zbog svoje trajnosti i estetske privlačnosti. Zbog male veličine vlakana, mikrofibra je iznimno gusta i trajnost boje je znatno duža od pamučnih materijala. Prilično su otporne i na vodu i mrlje. Održavanje mikrofibre relativno je jednostavno. Za razliku od ostalih tkanina kao što su pamuk ili lan, mikrofibra je prirodno otporna na mrlje. Ako nastane prljavština, mala količina sapuna i vode obično će očistiti mikrofibru. Također, ocat i destilirana voda kao i blagi deterdžent mogu eliminirati mrlje od djece ili kućnih ljubimaca.

Mikrofibra je vrsta sintetičke tkanine dobivene gustim, kompaktnim tkanjem. Smanjivanjem maksimalne debljine konca nastaju ultramikrovlakna koja pružaju veću otpornost materijala na trošenje i pucanje. Dreamfibra predstavlja ekskluzivnu vrstu ultramikrovlakana idealnih za presvlačenje naših sjedećih garnitura, a zahvaljujući svojim praktičnim i elegantnim svojstvima